Over ons

Steel Protection Group richt zich op corrosiepreventieprojecten voor veel verschillende branches zoals de tankbouw en staalindustrie, de petrochemische industrie, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw en energie-industrie. 

Missie

De industriële projecten van onze klanten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn afhankelijk van materialen van de hoogste kwaliteit.

Daarom zijn we er trots op om staal te beschermen zodat het lang meegaat. Wij bieden corrosiebescherming op industriële schaal in de Benelux aan via onze professionele diensten voor stralen en coaten.

Onze reputatie als betrouwbare partner is gebaseerd op de wens van onze ervaren teams om voortdurend te verbeteren en de perfecte staalbescherming te leveren.

Visie

Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en conserveren van alle soorten staal. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gevestigde naam qua vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij doen dat vanuit verschillende locaties in Nederland en België, maar werken ook samen met partners. Daarmee kunnen wij ieder project om metaal te conserveren aan.

Om onze gevestigde naam te kunnen behouden streven we naar duurzame en innovatieve oplossingen. Daarmee willen we in de Benelux marktleider zijn in de beste bescherming van staal.

Onze kernwaarden

Wij realiseren onze missie door voortdurend te werken vanuit en aan onze kernwaarden:

Vakmanschap

Verbeteringsgericht

Flexibiliteit

Duurzaamheid

Integriteit

Projecten

Vakmanschap is essentieel. Onze gespecialiseerde medewerkers bieden een compleet pakket: van advies, uitvoering en onderhoud.
Zij maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken. Bekijk onze projecten voor een impressie!

Werken bij ons?

Vanwege aanhoudende groei zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. Werken bij Staal Protection Group betekent werken in kleinschalige en betrokken teams, waarin ruimte is voor individuele talenten en ontwikkeling. Wij zoeken aanpakkers die samen met ons het bedrijf iedere dag beter maken.

Poedercoater - Heerenveen

Geef jij kleur aan de toekomst?

In Heerenveen zijn wij op zoek naar een ervaren poedercoater!

Lees meer
Oosterhout

Medewerker Intern Transport

In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat onze machine (deze straalt staal) niet stil komt te staan. Zowel de in-, door- als uitvoer vallen onder jouw verantwoordelijkheid. 

Lees meer
Oosterhout

Straler

Het handmatig stralen van stalen voorwerpen.

Lees meer

Interne projecten

De jeugd heeft de toekomst!

Op woensdag 1 november is een enthousiaste groep ‘Petje-af’ leerlingen van OBS de Duizendpoot op bedrijfsbezoek geweest bij Steel Protection Oosterhout.

Lees meer

Steel Protection neemt deel aan koplopersproject

Het koplopersproject is een initiatief van ingenieur Jaap de Vries. Vanuit zijn bedrijf DZyzzion...

Lees meer

Stap voor stap over op ProdistERP

Al in 2021 oriënteerde de Brabant Groep zich op de overstap op een ERP-systeem; een software-...

Lees meer

Ook klaar willen zijn voor de toekomst?

Klanten waarderen onze flexibiliteit in straal- en coating diensten. We maken dit waar omdat we beschikken over grote locaties, enorme vakkennis en uitgekiende processen.

Dit maakt dat klanten een langdurige relatie met ons opbouwen. Want flexibiliteit ontzorgt en dat maakt het plezierig samenwerken.

Geen resultaten gevonden